Industrie Fabriek

In industriële bedrijven zijn oproepsystemen van essentieel belang voor een goede communicatie, een efficiënte productstroom en een veilige werkomgeving.

Een machineoperator stelt een storing vast, er is een producttekort, er doet zich ene calamiteit voor… Allemaal gevallen waarin de operator snel hulp wil inroepen. Het gebruik van telefoons is dikwijls moeilijk, in lawaaierige omgevingen. Het duurt ook langer om de boodschap door te geven en de operator kan zich niet met de essentie van dat moment bezighouden.

Een draadloos oproepsysteem met één of meerdere knoppen biedt uitkomst. Met 1 druk stuurt hij naar een collega door wat moet gebeuren, wat het probleem is. De boodschappen zijn voorgeprogrammeerd in de transmitter (zender). De collega ontvangt op zijn pager de boodschap en kan die aflezen. De achtergrondkleur van het scherm kan ook wijzigen in functie van de boodschap zodat hij onmiddellijk kan zien wat de ernst is.

Het is ook mogelijk om de boodschap automatisch te laten verzenden door een sluitend contact in de machine. De daaraan gekoppelde transmitter met potentieelvrijcontact verstuurd dan de geprogrammeerde boodschap. Bijvoorbeeld: “Machine X: draadbreuk”.

TWIG NEO ID-kaarthouder

De TWIG NEO ID-kaarthouder is een gecombineerde houder voor de TWIG NEO noodknop en ID-kaart en wordt standaard geleverd met koord voor een trekalarm. Ideaal voor in de zorg, beveiliging en onderwijs.

 22,50 Excl .BTW

TWIG NEO karabijnhaak

Met de TWIG NEO karabijnhaak kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw kleding of tas bevestigen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, industrie, BHV en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO armband

Met de zwarte TWIG NEO armband kunt u de  TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw pols dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO draagkoord

Met het zwarte TWIG NEO draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO riemclip

Met het zwarte TWIG Embody draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 17,50 Excl .BTW

TWIG Neo Personenalarm Basic

De TWIG NEO is een kleine draadloze noodknop op basis van GSM met drie druktoetsen voor de bediening. De rode noodknop wordt geprogrammeerd naar eigen inzicht, het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt.

 285,00 537,00 Excl .BTW

Yealink BLT60 in-gesprek lamp

Laat uw collega’s direct weten of u beschikbaar bent of dat u in gesprek bent.

 24,95 Excl .BTW
Yealink_Communicatiesystemen_DDV-Systems

Yealink YHS36 Dual headset

De Yealink YHS36 dual is dé over-the-head headset die is gemaakt voor kantoorpersoneel, callcenterpersoneel en thuiswerkers. De headset ondersteunt de QD-functie (Quick Disconnect) en is compatibel met het volledige assortiment Yealink enterprise IP-telefoons. Het ergonomische ontwerp en de zachte leren oorkussens maken de Yealink YHS36 comfortabel voor langdurig gebruik

 44,50 Excl .BTW
Yealink_Communicatiesystemen_DDV-Systems

Yealink UH36 Dual USB headset

De Yealink UH36 Dual USB headset is een professionele headset met noise-cancelling waardoor de headset de achtergrondgeluiden elimineert en je helpt om productieve gesprekken te voeren. In combinatie met audiotechnologie en scherpe audio kwaliteit, levert de UH36 rijke en duidelijkere gesprekken en vermindert het de vermoeidheid van het luisteren.

 59,00 Excl .BTW
Yealink_Communicatiesystemen_DDV-Systems

Yealink WH62 Dual Teams headset

De Yealink WH62 Dual Teams Headset is een professionele headset met Acoustic Shield technologie waarmee je zowel kunt telefoneren via je Yealink IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. De Yealink WH62 Dual Teams Headset is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd inclusief een Teams-knop op het basisstation. Doordat de headset gebruik maakt van draadloze DECT-technologie kun je tijdens het werken op kantoor of thuis genieten van volledige bewegingsvrijheid tot 160 meter.

 139,00 Excl .BTW

Yealink WH63 Teams headset

De Yealink WH63 Teams headset is een professionele headset met Acoustic Shield technologie waarmee je zowel kunt telefoneren via je Yealink IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. De Yealink WH63 Teams headset is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd inclusief een Teams-knop op het basisstation. Doordat de headset gebruik maakt van draadloze DECT-technologie kun je tijdens het werken op kantoor of thuis genieten van volledige bewegingsvrijheid tot 120 meter.

 139,00 Excl .BTW

Yealink WH66 Dual Teams headset

De Yealink WH62 Dual Teams Headset is een premium headset met Acoustic Shield technologie waarmee je zowel kunt telefoneren via je Yealink IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. De Yealink WH66 Dual Teams Headset is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd inclusief een Teams-knop op het basisstation. Doordat de headset gebruik maakt van draadloze DECT-technologie kun je tijdens het werken op kantoor of thuis genieten van volledige bewegingsvrijheid tot 160 meter.

 289,19 Excl .BTW