Horeca Gastenoproepsysteem

Voor frituur, snackbar, sandwichbar, soepbar, hamburgerzaak...

Kort: overal waar de klant zijn bestelling plaatst, betaalt en daarna zijn bestelling afhaalt zijn er onze gastenoproepsystemen.

Onze productrange in de horeca is er op gericht om de klantbeleving van uw gasten te vergroten en om de druk te verlagen bij u en uw personeel.

Deze toepassing is de origine van de oproepsystemen.

We hebben een grote variëteit in ons gamma. Er zijn ronde en rechthoekige coasters, ook wel eens bieper, buzzer of ufo genoemd. Het zelfde voor de transmitters (zenders). Het bereik gaat van 100 tot wel 500 m.

Met het Gasten oproepsysteem zijn er geen lange, chaotische wachtrijen meer. Enkel nog een leuke en uitnodigende atmosfeer.

Er zijn verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk waaronder ook een spatwaterdichte. Een aanrader: uw gepersonaliseerde sticker met uw logo op de coaster!

PuduBot 2

PuduBot 2 is de nieuwe serveer- en afruimrobot die nu nog meer kan. PuduBot 2 heeft nieuwe sensoren, een hogere batterijcapaciteit en superieure stabiliteit. De hoogwaardige (LFP)-batterij biedt tot 24 uur operationele levensduur en is na drie uur al opladen. Opladen gebeurt kan via een kabel of via auto-charging station.

Prijs op aanvraag

TWIG Neo Personenalarm Basic

De TWIG NEO is een kleine draadloze noodknop op basis van GSM met drie druktoetsen voor de bediening. De rode noodknop wordt geprogrammeerd naar eigen inzicht, het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt.

 285,00 537,00 Excl .BTW

Holabot Afhaal- en serveerrobot

Multifunctionele robot voor het zwaardere werk. De HolaBot is een innovatieve robot met een grote half open waterdichte cabine, een draagvermogen van 60 kg en een capaciteit van 120 liter. Haalt en serveert autonoom grote hoeveelheden spullen zonder morsen. Contactloos oproepen en besturen via apparaten zoals piepers, smartwatch, App via tablet en G-sensor. De robot is uitermate geschikt om de vuile vaat terug te brengen naar de keuken en kan gerechten aan tafel bezorgen in een restaurant. In andere omgevingen (industrie, medisch,...) kan hij ook onvermoeibaar spullen halen en wegbrengen. Om u de juiste robot te kunnen aanbieden en om zeker te zijn dat hij overal door kan komen we graag langs waarna we de offerte maken.

Prijs op aanvraag
Resto robot België

Bellabot serveerrobot

De sympathieke serveerrobot! Intelligent en snel, BellaBot is de nieuwste robotkelner met eersteklas interactiemogelijkheden tussen mens en robot. Het hoofd van de robot is ontworpen om eruit te zien als een kat om de aandacht van mensen te trekken. BellaBot is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten en het bezorgen van eten aan tafels. De robot kan kan ook worden gebruikt om de vuile vaat terug te brengen naar de keuken, het serveren van koffie, thee en water op kantoor of worden ingezet in een industriële toepassing. De innovatieve en schattige BellaBot biedt gebruikers een ongekende robotervaring. Om u de juiste robot te kunnen aanbieden en om zeker te zijn dat hij overal door kan komen we graag langs waarna we de offerte maken.

Prijs op aanvraag

Vocovo Handheld

Met deze handset kunt u spreken met en luisteren naar uw collega’s die een VoCoVo headset dragen.

 315,00 Excl .BTW

Vocovo Single charger Headset

Enkelvoudige lader voor de VoCoVo headsets geleverd met netsnoer en adapter. Geschikt om 1 headset op te laden.

 35,00 Excl .BTW

Vocovo Headset met headband

Met deze ultra lichte headset communiceert u met één of meerdere collega’s tegelijk. Het geluid is kristalhelder en van de hoogste kwaliteit. Compleet geleverd met headband.

 207,00 Excl .BTW

Vocovo Go met 5 headsets

Communicatiesysteem. Digitale geluidskwaliteit en 2-weg communicatie.

 2.013,00 Excl .BTW

LED display afroepsysteem

Systeem waarmee de wachtende door een afroepnummer ziet wanneer het zijn beurt is.

 295,00 Excl .BTW

Service oproepsysteem 3 5-knops + 3 Smart Call colour pagers

Dit systeem is multi-inzetbaar en uitbreidbaar. Overal waar je een voorgeprogrammeerde tekst wil versturen.

 1.057,50 Excl .BTW

Tafel traceersysteem EasyVu voor 30 tafels en 15 bestellingen

Uniek systeem! Handig als u bedient in grote zalen. Zo weet u meteen waar u heen moet met het bord van uw klant.

 3.950,00 Excl .BTW

Service oproepsysteem premium 1 knops – 15 knoppen + 1 horloge

Uw klanten hoeven niet meer te wachten op de bediening. Met 1 druk op de knop wordt de bediening verwittigd.

 1.007,50 Excl .BTW