Zoek

Robots

Wat wij onder robots verstaan zijn intelligente autonoom rijdende karretjes die in talrijke toepassingen hun meerwaarde tonen. Ze worden volop ingezet in de Horeca om te helpen opdienen maar vooral om te helpen afruimen.

Laat onze robots u assisteren!

Onze robots nemen de last uit uw handen. In talrijke branches: horeca, retail, ziekenhuizen, administratie…

Cobi 18 schoonmaakrobot – schrobzuig machine

Ideaal om uw vloer schoon te maken: Cobi 18.  Hij...

 17.500,00 Excl .BTW

PuduBot 2

PuduBot 2 is de nieuwe serveer- en afruimrobot die nu...

Prijs op aanvraag

Holabot Afhaal- en serveerrobot

Multifunctionele robot voor het zwaardere werk. De HolaBot is een...

Prijs op aanvraag

Cobi 18 schoonmaakrobot – schrobzuig machine

Ideaal om uw vloer schoon te maken: Cobi 18.  Hij...

 17.500,00 Excl .BTW

PuduBot 2

PuduBot 2 is de nieuwe serveer- en afruimrobot die nu...

Prijs op aanvraag

Wij verdelen het populairste merk Pudurobotics. De meest populaire is Bellabot. Door het huidige kattenkopje is die zeer geliefd bij de gasten. Zeker als hij een verjaardagsliedje zingt voor kleine en grote gasten. Het kan ook iets meer zakelijker. Dan zijn er de Pudubot en Holabot. Die laatste is uitermate geschikt om af te ruimen.

Hij kan in 1 keer tot 60 kg vuile vaat wegbrengen. Hoeveel obers kent u die dat kunnen? De obers zijn blij dat zij het zware werk niet moeten doen maar “in the front”, bij de klanten kunnen blijven. En Kettybot is ideaal voor promotiedoeleinden.

Het is niet enkel de Horeca die de voordelen van onze robots ervaart. Overal waar objecten of documenten van A naar B gedragen worden kan een robot ingezet worden. Dat is in ziekenhuizen, administratie, retail, groothandel, magazijnen, assemblage,…

Hoe werkt dat, zo een robot ofte intelligent autonoom rijdend karretje? Eerst wordt hem de omgeving aangeleerd en daarna worden er trajecten en stopplaatsen ingegeven in zijn map. Daarna navigeert hij autonoom naar de opgegeven plaatsen. Die kunnen ingegeven worden op het scherm maar ook via een smartphone of tablet.

Wij hebben een unieke formule om u zeker te stellen dat de robot bij u zijn diensten kan verrichten.
Eerst komen we ter plaatste om de fysieke omstandigheden te bekijken, uw verwachtingen te bespreken en u de verschillende modellen voor te stellen. Als alle lichten op groen staan gaan we over tot “robot op proef”. Het kost u niks, u hoeft zich niet te engageren en zeker geen handtekening te zetten. De gewenste robot wordt door onze diensten geïnstalleerd en draait mee in de volgende service. Dan kunt u beslissen: hij blijft of niet. Maar wij zijn er gerust in. 😉

Als geprivilegieerde partner van Pudu Belgium werken wij met hen samen en garanderen u zo de beste kennis van de producten en service.

Laat je inspireren door onze producten

Onze oproepsystemen, communicatiesystemen en robots bewijzen hun nut in talrijke branches. Klik op uw branche en laat u inspireren!

Veesion video winkeldiefstalpreventie-systeem

Bescherm uw winkel en voorkom diefstal met Veesion! Onze CCTV-oplossing spot verdacht gedrag onmiddellijk!

Cobi 18 schrobzuigrobot

Cobi 18 houdt zich bezig met de vuile klusjes in warenhuizen, winkels, sportclubs- en hallen, luchthaven, fabriekshallen, scholen, horeca, zorginstellingen,...

Industrie Autohandelaar/Auto dealer

Als autohandelaar/dealer/ werkplaats wilt u uw klanten een meer dan premium service verlenen. Met een wachtrijsysteem van DDV-systems wordt elke
extra inspiratie laden ...
DDV-Systems

Johan