Search

Oproepsystemen

Een oproepsysteem bestaat steeds uit een zender (transmitter) en een ontvanger (coaster, bieper, buzzer, horloge,…). De zender kan 1 eenvoudige knop zijn die een oproep verstuurd naar 1 of meerdere ontvangers. Maar het kan ook een transmitter zijn die gekoppeld is aan een server en zo tekstberichten verstuurd die op een PC ingegeven worden.

Oproepen, pagen, wachtrijen

Hier kan je dé oplossing vinden voor deze problemen.

TWIG beacon

De TWIG Beacon is speciaal ontworpen om personen binnenhuis te...

 210,00 Excl .BTW

TWIG NEO Laadstation

Handig oplaadstation om TWIG NEO op te laden.

 67,50 Excl .BTW

Compleet keuken oproepsysteem 4 kelners met horloges

Compact en handig systeem met horloges om de medewerkers op...

 878,00 Excl .BTW

TWIG beacon

De TWIG Beacon is speciaal ontworpen om personen binnenhuis te...

 210,00 Excl .BTW

TWIG NEO Laadstation

Handig oplaadstation om TWIG NEO op te laden.

 67,50 Excl .BTW
De ontvangers worden opgedeeld in 2 groepen: degene die enkel reageren met een tril-, geluids- en/of LED signaal en degene die daarnaast ook een tekstscherm hebben om een verzonden boodschap in weer te geven. Eén van de  eerste toepassingen was in frituren/snackbars: de bieper die u meekrijgt bij bestelling en die afgaat wanneer uw eten klaar is. In de Horeca is het keukenoproepsysteem zeer populair. Het vervangt het belletje. Evenals het oproepsysteem waarbij de gasten de bediening kunnen oproepen. Ondertussen zijn er ook oplossingen in de zorg (arts- en tandartsgroepspraktijken, wachtrijen, noodknoppen,…), de logistiek (vrachtwagenchauffeuroproepsysteem), industrie (probleem aan machine of producttekort melden,…), retail (pashokjes, wachtrijen,…) en 

ontspanning (hulp bij automatische verhuur van goederen,…). De systemen werken autonoom, dus zonder wifi. Het bereik hangt af van de sterkte van de transmitter. Indien het onvoldoende is kunnen er steeds repeaters geplaatst worden. Voor meldingen over grotere afstanden zijn er systemen met Simkaart.

Typisch noodoproepsystemen van medewerkers die op een afgelegen gebied werken zoals kraanbedieners op grote werven of ook GAS-vaststellers bij steden en gemeenten.

Het is niet altijd makkelijk om te bepalen welk systeem best geschikt is voor uw applicatie. Daarom komen wij graag bij u langs om naar uw vragen te luisteren en, zeer belangrijk, een test te doen van het bereik. Contacteer ons vrijblijvend.

Laat je inspireren door onze producten

Onze oproepsystemen, communicatiesystemen en robots bewijzen hun nut in talrijke branches. Klik op uw branche en laat u inspireren!

Veesion video winkeldiefstalpreventie-systeem

Bescherm uw winkel en voorkom diefstal met Veesion! Onze CCTV-oplossing spot verdacht gedrag onmiddellijk!

Cobi 18 schrobzuigrobot

Cobi 18 houdt zich bezig met de vuile klusjes in warenhuizen, winkels, sportclubs- en hallen, luchthaven, fabriekshallen, scholen, horeca, zorginstellingen,...

Industrie Autohandelaar/Auto dealer

Als autohandelaar/dealer/ werkplaats wilt u uw klanten een meer dan premium service verlenen. Met een wachtrijsysteem van DDV-systems wordt elke
extra inspiratie laden ...
DDV-Systems

Johan