Zoek

Veesion video winkeldiefstalpreventie-systeem

Bescherm uw winkel en voorkom diefstal met Veesion! Onze CCTV-oplossing spot verdacht gedrag onmiddellijk!

Verdacht gedrag wordt direct herkent door Veesion software

De artificial intelligence software van Veesion herkent direct verdacht gedrag in uw winkel waardoor winkeldiefstal kan worden voorkomen. De software van Veesion is eenvoudig aan te sluiten op de bestaande winkelcamera’s en geeft meteen resultaat. Veesion biedt een eenvoudige artificial intelligence ‘plug-in’ oplossing voor camerasystemen (CCTV) van uw winkel en automatiseert de camerabeveiliging. De software geeft realtime waarschuwingen van verdacht gedrag in uw winkel zodat direct gereageerd kan worden.

Effectief winkeldiefstal stoppen

De intelligente software van Veesion monitort continu  met uw bestaande camera’s. Het systeem waarschuwt direct wanneer er een verdachte handeling of mogelijke winkeldiefstal plaatsvind. Het algoritme met gedragsherkennings technologie met kunstmatige intelligentie van Veesion analyseert 24-uur per dag mee met de videostreams van de bestaande camera’s die gedrag detecteren die verband houden met winkeldiefstal. De AI technologie herkent het gedrag van mensen die producten in jassen, broeken, rugzakken en tassen stoppen. De technologie detecteert ook het normale gedrag van mensen en herkend ook mensen die mogelijk RFID-tags verwijderen. Bij een detectie van een mogelijke winkeldiefstal wordt een videowaarschuwing naar een mobiel apparaat gestuurd. De winkelbeveiliger of winkelmedewerker kan direct actie ondernemen.

Video analyse met AI om winkeldiefstallen te stoppen

Veesion neemt geen vakantie, geen pauze en is nooit moe

De installatie van een traditioneel videobewakingssysteem draagt zeker bij tot het beperken van winkeldiefstal in uw winkel maar het afschrikkende effect van de camera’s neemt af met de jaren. Het is voor een beveiliger (als die er überhaupt is) lastig om alles tegelijk in de gaten te houden en alle verdachte handelingen in de winkel op te blijven merken. Minder dan 5% van de diefstallen wordt opgespoord door een ervaren (winkel)beveiligers. Veesion is een 24/7 video-operator die geen pauzes of vakanties neemt en nooit moe wordt. Simpel gezegd, Veesion helpt u uw beveiligingsuitgaven te maximaliseren.

  • Ga actief de strijd aan tegen winkeldiefstal
  • Detecteer winkeldiefstal in realtime
  • Ontmoedig winkeldiefstal
  • Verfijnd door algoritme van andere gebruikers

Veesion

Veesion server met aansluiting op uw bestaande CCTV camera's. 24/7...

Prijs op aanvraag
DDV-Systems

Johan