Retail In-store communicatie

Om uw personeel onderling vlot te laten communiceren hebben we het digitale communicatiesysteem van Vocovo.

Alle elektronica is ingebouwd in de lichtgewicht oortjes. Een belangrijke reden om zo een systeem te gebruiken is de klantbeleving. Uw klanten weten dat ze sneller gaan geholpen worden indien ze iets speciaals vragen, zoals een kledingstuk waarvan ze de gewenste maat niet zien. Uw medewerkers ondervinden ook enkel voordelen. Met minder voetstappen kunnen ze elkaar helpen. Nog een voordeel? Onze klanten zeggen dat het aantal diefstallen met 70% daalt. Eenvoudig door een discrete boodschap over een verdacht gedrag van de ene naar de andere medewerker. Een drukknop kan geplaatst worden daar waar een klant assistentie vraagt. Hierbij denken we aan het onthaal, een verfafdeling, een broodautomaat, de flessenterugname, etc.

Vocovo Controller

De VoCoVo Controller vormt de kern van uw VoCoVo-systeem. De controller kan overal worden geplaatst en verbonden worden met het VoCoVo Basisstation of een bestaand netwerk.

 975,00 Excl .BTW

Vocovo Call point

Met VoCoVo CallPoints kunnen klanten onmiddellijk assistentie vragen en daardoor de producten vinden die ze zoeken of geholpen worden bij ene probleem met een toestel.

 349,75 Excl .BTW

Vocovo Handheld

Met deze handset kunt u spreken met en luisteren naar uw collega’s die een VoCoVo headset dragen.

 315,00 Excl .BTW

Vocovo Single charger Headset

Enkelvoudige lader voor de VoCoVo headsets geleverd met netsnoer en adapter. Geschikt om 1 headset op te laden.

 35,00 Excl .BTW

Vocovo Headset met headband

Met deze ultra lichte headset communiceert u met één of meerdere collega’s tegelijk. Het geluid is kristalhelder en van de hoogste kwaliteit. Compleet geleverd met headband.

 207,00 Excl .BTW

Vocovo Go met 5 headsets

Communicatiesysteem. Digitale geluidskwaliteit en 2-weg communicatie.

 2.013,00 Excl .BTW

Bel met tekstbericht en pager (oplaadbaar)

De deurbel verstuurt een tekstbericht naar de pager.

 400,00 Excl .BTW