Zorg oproepsystemen

vanaf 315 EUR, vraag naar onze aanbiedingen ›

Zorg oproepsystemen

Verplegingsoproepsystemen verhogen de gastvrijheid, de gastvriendelijkheid en geeft rust bij de patiënt en het personeel.

In zorgorganisaties staan patiënten centraal, maar daarnaast is efficiëntie van groot belang. Bij DDV-Systems begrijpen we dit, onze zorg oproepsystemen zijn dan ook betrouwbaar, effectief en dienen zowel uw patiënten als uw personeel.

voordelen

Het grootste assortiment oproepsystemen, bekijk onze andere toepassingen

Voor elke klant en toepassing HET draadloze oproepsysteem wat het beste bij u past, met natuurlijk de beste prijs en bedieningsgemak. Wij bieden diverse soorten coasters (ook wel buzzer of ufo’s genoemd) en/of pagers aan in vele formaten en vormen.
Het is natuurlijk ook mogelijk zelf een pakket samen te stellen bestaande uit een transmitter, buzzer en oplader. De keuze is hierin aan u, een oproepsysteem met losse componenten of een handig All-in One systeem (buzzer, transmitter en oplader in 1 apparaat).

innovatieve communicatie

Ook voor uw toepassing!  We geven je graag advies, ook een vrijblijvende demonstratie ter plaatse is perfect mogelijk.  Er lopen op dit moment ook een aantal aanbiedingen. 

tandarts oproepsystemen

assistentie →

Snel en discreet een collega of medewerker oproepen.

wachtrij oproepsysteem

wachtruimte →

Dé oplossing voor overvolle wachtruimtes.

verpleging oproepsystemen

noodknop →

Roept de verpleging op en lokaliseert de patiënt.