Industrie Bedrijfshulpverlening

Bedrijfshulpverlening of BHV maakt deel uit van Welzijn op het Werk, meer bepaald EHBO. Het slaat op de personen en de organisatie die een bedrijf in staat moet stellen om adequaat te reageren op een ongeval.

Bedrijfshulpverlening of BHV maakt deel uit van Welzijn op het Werk, meer bepaald EHBO. Het slaat op de personen en de organisatie die een bedrijf in staat moet stellen om adequaat te reageren op een ongeval.

Met ons BHV oproepsysteem kunt u op een discrete manier uw hulpverlenend personeel inschakelen. Op een effectieve en efficiënte manier roept u hen op en deelt u alle informatie met hen over het voorval. Bij ongevallen en calamiteiten zijn zij hierdoor snel op de plaats van bestemming met de juiste hulpmiddelen.

Het BHV personeel beschikt over een pager waar oproepen heen worden gestuurd vanuit een centrale terminal. Met deze pieper- ofwel buzzerfunctie kunnen verschillende codes worden ingevuld die voor de hulpverlener direct duidelijk maken wat er aan de hand is. Een ontruiming, EHBO melding of brand bijvoorbeeld. Door middel van een tekstbericht kan er nog aanvullende informatie naar de BHV’er worden gecommuniceerd.

Met de paging software stuurt u rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of PC een bericht naar een pager. Hierdoor kunt u uw oproepsysteem nog beter inzetten binnen uw organisatie. U bent niet meer afhankelijk van één punt, de transmitter, om berichten te versturen. Iedere device, gekoppeld aan uw netwerk met verbinding naar internet, kan gebruik maken van uw BHV oproepsysteem.

TWIG NEO ID-kaarthouder

De TWIG NEO ID-kaarthouder is een gecombineerde houder voor de TWIG NEO noodknop en ID-kaart en wordt standaard geleverd met koord voor een trekalarm. Ideaal voor in de zorg, beveiliging en onderwijs.

 22,50 Excl .BTW

TWIG NEO karabijnhaak

Met de TWIG NEO karabijnhaak kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw kleding of tas bevestigen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, industrie, BHV en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO armband

Met de zwarte TWIG NEO armband kunt u de  TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw pols dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO draagkoord

Met het zwarte TWIG NEO draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO riemclip

Met het zwarte TWIG Embody draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 17,50 Excl .BTW

TWIG Neo Personenalarm Basic

De TWIG NEO is een kleine draadloze noodknop op basis van GSM met drie druktoetsen voor de bediening. De rode noodknop wordt geprogrammeerd naar eigen inzicht, het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt.

 285,00 537,00 Excl .BTW

IQ-4 15 pagers met oplader/transmitter

Handig al-in one systeem om een numerieke code door te sturen naar de pager. Gemakkelijk om een chauffeur naar een laadkade te sturen, een patiënt naar het loket te vragen...

 1.987,50 Excl .BTW

IQ-4 20 pagers en 9B transmitter

Dit systeem is multi-inzetbaar en uitbreidbaar. Met de transmitter kies je de pager en stuur je een nummer door naar die pager. Gemakkelijk om een chauffeur naar een laadkade te sturen!

 2.220,00 Excl .BTW

Smart Call colour pagers 6 en i-station transmitter

Dit systeem is multi-inzetbaar en uitbreidbaar. De transmitter wordt gekoppeld aan uw server waardoor vanop meerdere PC's boodschappen kunnen verstuurd worden.

 2.305,00 Excl .BTW

Smart Call colour pagers 6 en toetsenbord-transmitter

Dit systeem is multi-inzetbaar en uitbreidbaar. Met het toetsenbord kun je een tekst invoeren en versturen naar 1 of meerdere pagers.

 2.005,00 Excl .BTW