Zoek

Transport robots

Technologie en efficiëntie: 2 sleutelwoorden die zeker van toepassing zijn op de logistiek.

Onderdelen van het magazijn naar de toonbank, bruggen of snelservice in een werkplaats brengen? Het is daar dat onze technologie in de vorm van robots hun nut bewijzen.

In de magazijnen van groothandels en autowerkplaatsen is er sinds kort een nieuwe assistent. Het gaat over magazijnen die achter de winkel/toonzaal gelegen zijn van een elektro, sanitair of industriële componenten groothandel, van een autopartsshop of een autowerkplaats. Rekken, vele meters lang en tientallen naast elkaar. Als er nu vanuit de winkel een bestelling naar achter doorgestuurd wordt pikt  een persoon die, legt ze op een karretje en rijdt met het karretje tot in de winkel. In een autowerkplaats draagt iemand 2 ruitenwissers over soms grote afstand naar een werkbrug of naar de snelservice. Dat kunt u beter over laten aan onze robot. Dat is een autonoom rijdend karretje die snel de goederen van tussen de gangen naar de bestemming brengt. Uw magazijnier kan dan al beginnen aan z’n volgende opdracht. Efficiëntie ten top!

In meer industriële applicaties noemt men zo een robot AGV: Autonomous Guided Vehicle. Pudubot 2 kan uiteraard niet wedijveren met een AGV die pakweg een autokoetswerk vervoert maar met zijn 40 kg aan draagvermogen een onvermoeibare assistent om onderdelen vanuit een magazijn te transporteren.

PuduBot 2

PuduBot 2 is de nieuwe serveer- en afruimrobot die nu...

Prijs op aanvraag
DDV-Systems

Johan