Personenalarm met valdetectie

Er zijn veel gevallen waar een persoon in gevaar kan verkeren en niet in direct contact is met anderen die kunnen helpen.

We denken hierbij aan parkeerwachters en andere medewerkers van gemeentebedrijven die geconfronteerd worden met misnoegde burgers. En aan medisch personeel. Artsen en tandartsen hebben vaker met agressie te maken. Een dokter is dikwijls alleen in zijn kabinet en kan geconfronteerd worden met een agressieve patiënt. En ook aan medewerkers in hotels. Zij zijn regelmatig, zeker in de late uren en ‘s nachts alleen en kwetsbaar. Dan zijn er nog de vele arbeiders die alleen op een afgelegen plaats werken.

Voor al die “lone workers, eenzame werkers” is er de TWIG NEO.

Het toestel stuurt een sms of maakt een telefoonverbinding door een druk op de knop, een ruk aan de draagkoord of, optioneel, door een “man down” valdetectie.

Om toe te laten aan de opgeroepen persoon de locatie door te geven kan gebruik gemaakt worden van GPS positiebepaling (GNSS = Global Navigation Satellite System) in open lucht of SRD (Short Range Devices) indoor.

TWIG NEO ID-kaarthouder

De TWIG NEO ID-kaarthouder is een gecombineerde houder voor de TWIG NEO noodknop en ID-kaart en wordt standaard geleverd met koord voor een trekalarm. Ideaal voor in de zorg, beveiliging en onderwijs.

 22,50 Excl .BTW

TWIG NEO karabijnhaak

Met de TWIG NEO karabijnhaak kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw kleding of tas bevestigen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, industrie, BHV en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO armband

Met de zwarte TWIG NEO armband kunt u de  TWIG NEO noodknop gemakkelijk aan uw pols dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO draagkoord

Met het zwarte TWIG NEO draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 15,00 Excl .BTW

TWIG NEO riemclip

Met het zwarte TWIG Embody draagkoord kunt u de TWIG NEO noodknop gemakkelijk om uw nek te dragen. Ideaal voor in de zorg, beveiliging, BHV, industrie en logistiek.

 17,50 Excl .BTW

TWIG Neo Personenalarm Basic

De TWIG NEO is een kleine draadloze noodknop op basis van GSM met drie druktoetsen voor de bediening. De rode noodknop wordt geprogrammeerd naar eigen inzicht, het is daardoor bijvoorbeeld mogelijk om direct een telefonisch verbinding te starten op het moment dat u op de knop drukt.

 285,00 537,00 Excl .BTW