Système d’appel client Complet avec 20 coasters

 1.885,00 Excl .BTW

Catégorie

Station de chargement compacte, émetteur et clavier en 1. Système d’appel client pratique avec les bipeurs classiques

Set bestaande uit 1 transmitter/lader en 20 coasters (biepers).

De transmitter/lader heeft knoppen van 0 tot 9 waarmee een onbeperkt aantal coasters kunnen opgeroepen worden. U toetst het nummer van de coaster en SEND in en het signaal wordt verstuurd naar de coaster. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u een onbeperkt aantal coasters aansturen (apart bij te bestellen). Aangeraden: maximum 15 per oplaadplaat.

De coaster is spatwaterdicht en robuust. De coaster geeft een licht-, tril- en/of geluidsignaal, welke onafhankelijk van elkaar zijn in te stellen. De coaster werkt met een oplaadbare accu welke een levensduur heeft tot wel 5 jaar. Het aantal coasters dat u nodig heeft, kunt u meten aan de hand van het aantal bestellingen op het drukste moment van de dag.

Het coaster laadstation heeft dezelfde vorm als de coasters. De coasters worden op het laadstation gestapeld om opgeladen te worden. Wij adviseren om maximaal 15 coasters op het laadstation te stapelen in verband met de stabiliteit.

test

Garantie: 2 ans

Assistance locale

livraison 48h

la permanence

Produits connexes

Service oproepsysteem met 6 signaleringslampen

Service oproepsysteem met signaleringslampen en oproepknoppen (1-knops). De lamp gaat aan als op de knop wordt gedrukt.

 1.335,00 Excl .BTW

Système d’appel de service avec 4 lampes de signalisation

Système d'appel de service avec voyants lumineux et boutons d'appel (1 bouton). La lampe s'allume lorsque le bouton est enfoncé.

 890,00 Excl .BTW

Système d’appel client All in One IQ avec 15 bipeurs IQ

Station de chargement compacte avec 15 compartiments, émetteur et clavier en un. 15 bipeurs rectangulaires compacts IQ Très éfficace pour envoyer un chauffeur à un quai de chargement, inviter un patient au comptoir, avertir un client que c'est son tour...

 1.987,50 Excl .BTW