Système d’appel client All in One IQ avec 15 bipeurs IQ

 1.987,50 Excl .BTW

Catégorie

Station de chargement compacte avec 15 compartiments, émetteur et clavier en un. 15 bipeurs rectangulaires compacts IQ Très éfficace pour envoyer un chauffeur à un quai de chargement, inviter un patient au comptoir, avertir un client que c’est son tour…

Het systeem bestaat uit een lader met ingebouwde transmitter en 15 IQ coasters die een licht-, tril- en/of geluidsignaal kunnen geven.

De transmitter is voorzien van alle functies. Duidelijke en eenvoudige bediening om een coaster op te roepen. De transmitter wordt op het netstroom aangesloten en werkt meteen na ontvangst. Met dit systeem kunt u tot 15 IQ coasters aansturen. Denkt u coasters nodig te hebben, neem dan contact met ons op. Een losse oplader voor meer coasters is leverbaar.

De coaster heeft het formaat van een mobiele telefoon, is spatwaterdicht en robuust. Standaard worden de IQ coasters geprogrammeerd met 60 seconden tril-, geluid en lichtfunctie. De voorzijde van de coaster is voorzien van een transparant venster waarachter u een logo of instructiekaartje kunt plaatsen.

test

Garantie: 2 ans

Assistance locale

livraison 48h

la permanence

Produits connexes

Service oproepsysteem met 6 signaleringslampen

Service oproepsysteem met signaleringslampen en oproepknoppen (1-knops). De lamp gaat aan als op de knop wordt gedrukt.

 1.335,00 Excl .BTW

Système d’appel de service avec 4 lampes de signalisation

Système d'appel de service avec voyants lumineux et boutons d'appel (1 bouton). La lampe s'allume lorsque le bouton est enfoncé.

 890,00 Excl .BTW

Système d’appel client pour Foodtruck avec 5 coasters

Système d'appel client pratique et compact. 5 bipeurs et un émetteur sans fil avec une portée jusqu'à 150 m.

 537,50 Excl .BTW