Horeca Serveerrobot

Nieuw, trendy maar vooral een grote hulp in uw zaak is een serveerrobot.

Onze serveer robots kunnen voor verschillende werkzaamheden ingezet worden. Zo ook voor  het afruimen en terugbrengen naar de keuken. Onze klanten zeggen ons dat ze daar nog meest hun dienst bewijzen. Welke garçon/dienster brengt 40 kg aan vuile borden, kopjes en potten naar de afwas?

Met een eenvoudige druk op de knop instrueert u de robot waar hij naar toe moet. Dankzij een ingebouwd navigatiesysteem vindt de robot zijn weg naar de juiste tafel. De robot assisteert uw zaal personeel. Het bespaart hen vele kilometers om te heen en weer te lopen en kilo’s om te dragen.

Voordelen: snellere bediening naar uw klanten, uw personeel is minder belast, assistentie bij opdienen, afruimen èn het dekken van de tafels. Uw team heeft meer tijd om zich op de klant te focussen.

PuduBot 2

PuduBot 2 is de nieuwe serveer- en afruimrobot die nu nog meer kan. PuduBot 2 heeft nieuwe sensoren, een hogere batterijcapaciteit en superieure stabiliteit. De hoogwaardige (LFP)-batterij biedt tot 24 uur operationele levensduur en is na drie uur al opladen. Opladen gebeurt kan via een kabel of via auto-charging station.

Prijs op aanvraag

Holabot Afhaal- en serveerrobot

Multifunctionele robot voor het zwaardere werk. De HolaBot is een innovatieve robot met een grote half open waterdichte cabine, een draagvermogen van 60 kg en een capaciteit van 120 liter. Haalt en serveert autonoom grote hoeveelheden spullen zonder morsen. Contactloos oproepen en besturen via apparaten zoals piepers, smartwatch, App via tablet en G-sensor. De robot is uitermate geschikt om de vuile vaat terug te brengen naar de keuken en kan gerechten aan tafel bezorgen in een restaurant. In andere omgevingen (industrie, medisch,...) kan hij ook onvermoeibaar spullen halen en wegbrengen. Om u de juiste robot te kunnen aanbieden en om zeker te zijn dat hij overal door kan komen we graag langs waarna we de offerte maken.

Prijs op aanvraag
Resto robot België

Bellabot serveerrobot

De sympathieke serveerrobot! Intelligent en snel, BellaBot is de nieuwste robotkelner met eersteklas interactiemogelijkheden tussen mens en robot. Het hoofd van de robot is ontworpen om eruit te zien als een kat om de aandacht van mensen te trekken. BellaBot is gespecialiseerd in het begeleiden van klanten en het bezorgen van eten aan tafels. De robot kan kan ook worden gebruikt om de vuile vaat terug te brengen naar de keuken, het serveren van koffie, thee en water op kantoor of worden ingezet in een industriële toepassing. De innovatieve en schattige BellaBot biedt gebruikers een ongekende robotervaring. Om u de juiste robot te kunnen aanbieden en om zeker te zijn dat hij overal door kan komen we graag langs waarna we de offerte maken.

Prijs op aanvraag