Yealink UH38 Dual Teams headset

 141,00 Excl .BTW

Catégorie

De Yealink UH38 Dual Teams headset is een Bluetooth headset met Acoustic Shield technologie waarmee je zowel kunt telefoneren via je Yealink IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. De headset is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd en is tevens geschikt voor Unified communications zoals Zoom en Google Meet.

Yealink Acoustic Shield technologie

De Yealink Acoustic Shield technologie filtert de achtergrondgeluiden tijdens een gesprek met behulp van twee microfoons. Dit levert HD spraakkwaliteit op en maakt afleidingsvrije gesprekken mogelijk zelfs in een rumoerige en drukke omgeving.

Ongeëvenaarde audio-ervaring

De over-het-hoofdstijl, ultralichte materialen en de foam oorkussens zijn aangenaam voor je hoofd en oren. Met deze draadloze headset is het geluid altijd van hoge kwaliteit met HD-audiokwaliteit . De headset is licht van gewicht en heeft een gesprekstijd tot 8 uur. De headset kan gelijktijdig worden verbonden met zowel USB als Bluetooth.

Microsoft teams

De Yealink is gecertificeerd door Microsoft Teams waardoor deze naadloos aansluit en samenwerkt met het platform. Ideaal voor wanneer je met je headset gesprekken wilt aannemen via Teams. Daarnaast kun je natuurlijk ook gesprekken van je Yealink IP-telefoon aannemen.

Gecertificeerd voor Microsoft Teams

Draadloos bereik tot 10m

test

Garantie: 2 ans

Assistance locale

livraison 48h

la permanence

Produits connexes

Oreilette tuyau d’air Motorola PMLN7157A

Oreillette à tuyau d'air pour les talkies-walkies Motorola TLK 100....

 39,00 Excl .BTW

Oreillete C Motorola PMLN7189A

Oreillette C pour les talkies-walkies Motorola TLK 100. L'oreilette peut...

 37,00 Excl .BTW

Motorola WAVE PTX jaarlicentie GMLN5543A

De Motorola WAVE PTX jaarlicentie is alleen geschikt voor de...

 199,00 Excl .BTW