Waarom kiezen voor ons

Onze troeven zijn de snelle respons, een persoonlijke aanpak en een vrijblijvende demo bij u. We analyseren samen met u uw behoefte en stellen u een oplossing op maat voor. We bieden u de mogelijkheid om onze producten 14 dagen te proberen. Misschien het grootste voordeel voor u is de lokale ondersteuning voor heel België en Luxemburg, in uw eigen taal.

oproepsystemen horeca

Onze missie

DDV Systems is een dynamische onderneming met als missie het aanbieden van oplossingen die het rendement van uw bedrijf verhogen door middel van innovatieve communicatiesystemen. Onze klanten zijn horeca, productiebedrijven, logistieke bedrijven en andere. Doelstelling is steeds een efficiënte communicatie tussen twee of meer partijen door middel van coasters, ook wel pagers of biepers genoemd, en portofoons.

Over Vedosign

VeDoSign onderscheidt zich door geen alledaagse producten op de markt te zetten, maar uitsluitend producten aan te bieden die ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben om de efficiëntie en service optimaal te vertalen naar resultaat verbetering.

Direct merkbare voordelen

Tijd is geld en wachttijd is ergernis. Middels diverse eenvoudige maar geavanceerde elektronische systemen worden wachttijden bekort en omgezet in praktische en nuttige activiteiten. Zowel ten gunste van het personeel alswel ten gunste van gast/klant. Door de jarenlange marktervaring kent VeDoSign de specifieke uitdagingen van uw onderneming. Wij kunnen u direct aantonen wat er verbeterd kan worden, en wat dat voor u oplevert.

Omzetverhogend

Zaken doen met VeDoSign moet u een goed gevoel geven. Service, kwaliteit en uiteraard de beste condities zijn hiervoor van essentieel belang. Bovendien zijn producten op voorraad! Om u ervan te overtuigen dat u de juiste beslissing neemt kunt u alle producten van VeDoSign gratis en zonder voorbehoud uitproberen. Elke systeem wordt kosteloos bij u geleverd en geïnstalleerd. VeDoSign gaat uitsluitend voor tevreden klanten en u ontvangt de factuur pas als u volledig overtuigd bent!

Hulp nodig?

We zijn er
Om u te helpen

Vragen? Iets onduidelijks!

Aarzel niet contact op te nemen, ik verheug me er al op om u te beantwoorden. 

Offerte vrijblijvend

We stellen deze graag voor u op!

Aarzel niet contact op te nemen, ik verheug me er al op om u te beantwoorden.